Tuesday, November 5, 2013

sepupu kawin.


Assalamualaikum.

Tengah bulan 10 yang lalu ialah hari perkahwinan sepupu aku yang paling cantik, Farah. Die ialah sepupu yang paling pandai pakai tudung, tudung ape die pakai semua nampak cantik sangat2 tak kirela tudung bawal ke ape..Even tudung bawal ker die stylekan jadi macam shawl. Giler kreatif si farah ni. Adik2 aku semua jeles sebab die pakai tudung cantik sangat...muahaha


sori gambar low quality...sebab transfer dari henfon adik...yela kalo transfer dari henfon mahal ke henfon murah memang jadi camtu, gambar pecah2...hahaha lantaklah janji bile gambar dekat2 camni die tak pecah sangat.


aku memang sengaja letak gambar budak ni terpotong muka. hahaha kene nampak muka aku jek full sebab aku tuan punye blog ni. hahaha nasib korang dapat kakak saiko.


dapat tangkap gambor camni dengan pengantin..baju nikah die memang gojes macam nak lalu kat red carpet...tengokla shawl die lilit...teror sangat pakai tudung budak nih...cun sangat.



anak2 dara dengan mak2 dara....ala takpe janji mak2 dara dengan anak dara nampak macam sama umur jek..takde beza pon...hahahaha jaga hati sendiri nampak..haktuih sangat statement aku.


paklong tu muka memang sedih jek yela anak pempuan tunggal kawin kan....memangla sedih...cool la paklong.


baju sanding die.......memang cantik menarik tertarik kau memang debommm..pandai die pilih baju...gojes giler.


tak lama lagi giliran makcikkaklong ni pulak. Sebenarnye kiteorang panggil die kaklong jek tapi sebab ikut pangkat die ni makcik dah. Hover tau....nak anak2 sedara panggil kaklong jek. hahaha. Die siap cakap die kawen bulan 12 ni kiteorang semua kene pakai baju wane kuning...aku tanya die pengantin pakai color ape...die kata biru. Klah tak kire aku nak pakai wane biru jugak nanti! hahaha nak lawan pengantin..ape hal kan.





xoxo




5 comments:

tenku butang said...

comelnyeee asma.. rasa macam nak pangiil nama chinta jea.. memang sbeijik macam chinta laura..hu3

Azhafizah Md Nor said...

congrats untuk sepupu awak :)

aniswany lazim said...

semua cantik2 tauuuu...meletops gitu

Sya Mimie said...

lawanya baju pengantin.. =)
ehh, kak asma tetap cun tau.. comel je..

Asma Azuani said...

anis : thanks anis. eh ni bile nak upload gambor kawen ni? gue enggak sabarin mau lihat donggg :p

mimie : kan..baju pengantin die gojes giler.

hihi thanks mimie :D