Tuesday, November 26, 2013

lama tak sembang.


Assalamualaikum.

Hai. Lama tak update sebab busy sangat lately...macam2 perkara yang terjadi, suka-duka. Dengan nak pindah rumah, dengan nak kemas barang letak dalam kotak, nak masak hari2, kemas itu-ini. Aku stress tau tak. Ni belum lagi ade anak. Barang berdua jek dah banyak. kusss semangat.


sempat la jalan2 release stress baru2 ni....sempat jugak fitting dress gojes mojes ni..kang kalo aku beli kang...macam aku cakap entri lepas, almari yang pakai nanti. Almari la yang cantik -.-


apiz kata kalau kiteorang kawen zaman sekarang ni die suruh aku beli dress ni pastu pakai untuk majlis tunang/sambut menantu sebab die nak pakai blazer hensem. Apiz die memang very the moden. untungnyeeeeeee sape yang kawen zaman2 sekarang kan, macam2 pilihan baju sekarang ni. Aku dulu tak merasa. Pakai kebaya moden jek..pastu pakai crown..teringin sebenarnye nak buat ala-ala garden wedding..pakai bunga jek kat kepala...flower girls iring...majlis siap ade dress code lagi untuk tetamu...pergh! seronoknye jadi pengantin! vhahahaha sori terover imagine pulok.


Kalau ade company dinner ke nanti baru la boleh beli dress2 camni...selagi takde dinner, jangan mengada nak beli. Vazir. Dahla, nak sambung kemas barang dalam kotak. Nanti kiter sembang2 lagi k. Eh, ade orang nak baca ker? T___T








xoxo







6 comments:

Maszie Fatah said...

baru timbul nasib xtegelam dlm kotak..pindah mane...8/12 datang tak..??

Asma Azuani said...

maszie : hahaha tau takpe. nak pindah kajang ngoh, apiz dapat keje kat bangi. 8/12 ade ape ngoh? saya taktau ape2 pun ni..

Sizzling Suzai said...

hahhaha ade ade org baca sy!! hehe coming via pypylamb! yup nice dress sweet jerrr hehe but xsesuwei lnsg utk sy errr...haha btw sy de opening invitation nk bg tuh kindly visit my page yar :)))

Deanna Aris said...

cantik baju tu.. :)
GARA2 ALFALFA: MIS V KETAT & RAHIM CANTIK MACAM ANAK DARA WALAUPUN DAH ANAK 2

zarulfarhana said...

cntik dress tue

Liza Razak said...

serius cantik dress tu!!!