Monday, September 16, 2013

Sebulan yang lepas.


Assalamualaikum!

Dah lamanyeeeee tak update. Ade orang (somi) tanya bile awak nak update blog? rindu nak baca aku berceloteh lettuw. Banyak sangat mende manis dan pahit yang berlaku sepanjang aku menghilang ni. Yang manis ialah sambut raya dengan keluarga tercinta dan yang pahit ialah gain weight lepas raya. Giler la. Jarum penimbang tu laju ke kanan weiii T__T"


dah basi dah...ni gambor raya. tak update sebab camera henpon buat hal. geram sangat. masa ni muka dah berlemuih berkilat, ready nak terjun tiruk atas katil.


HAPPY BELATED EID MUBARAK DEAR FRIENDS AND FAMILY, MAAF ZAHIR DAN BATIN :)



nanti-nanti kite ketchup lagi k!!




xoxo

5 comments:

Marya Hana said...

Nasib baik tak post gambar raya tahun lepas, kus semangat ..

haha :D

btw, cantiklah kak asma walau berlemuih..

aniswany lazim said...

belemuih pun segak akak oiii...airel tgk pun bekenan..muahahah eh terbawak2 cita kt blog pulak :p

Asma Azuani said...

marya : hahaha tula pasal eh tapi tu baju raya tahun lepas. tahun ni akak xde baju raya.. huhu

anis : janganla...airel tu taste die ala2 wawa zainal, rambut wavy...kecik molek... eh nape jannah lari ni akak xpuas hati nih! muahahaha


Sya Mimie said...

akk cantik.. ;)

Asma Azuani said...

mimi e: thanks :)